Dakendagen Demo Dobberdak

Met een tijdelijke bak en daarnaast de eerste proefmodelletjes van de Dobjes (studenten Industrieel Product Ontwerp, Hogeschool Rotterdam) en natuurlijk wat drijvers mochten we tijdens de dakendagen een presentatie houden.

Samen met ondernemer Koen Bol van groendakmonitor en in samenwerking met Thomas Linders, docent IPO en Kai van de Sandt docent Watermanagement vertelden we over het nut van groene daken in het algemeen en onze producten in het bijzonder. Ook een mooi moment om vragen van particulieren te ontvangen. Soms zit je zo in je groenblauwe bubbel dat je weleens de realiteit verliest. De dag mag geslaagd genoemd worden en 90 mensen kwamen in groepen van 15 langs en zagen o.a. ons (proef)dobberdak.

Deze presentatie kon plaatsvinden met dank aan Dakendagen!

De volgende presentatie is op 6 juli bij Green Village in Delft bij de TU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *