Demo en speeddaten

Tijdens het event van Green Village (Delft) in samenwerking met iCircl presenteert DobberWeelde zich met dobertuin, Dobberdak en nog producten van ProSuber en Earthkweek. Alles biobased en Co2 Negative! Speeddaten biobased bouwen – The Green Village

Op woensdag 6 juli van 13.00 tot 17.30 uur organiseren wij speeddates op The Green Village in Delft, zodat jullie met elkaar kennis kunnen maken. Ga jij mee op date?

Met ondersteuning van de Provincie Zuid-Holland, het netwerk Biobased Zuid-Holland en het Vernieuwersnetwerk Biobased Bouwen zijn wij, Stichting iCircl en The Green Village, bezig met het opzetten van een programma en proeftuin rondom biobased bouwen producten die bijna klaar zijn voor de markt. Het uiteindelijke doel is om samen – vanuit een bouwproject – een keuze te maken voor een of meerdere biobased bouwproducten en deze binnen maximaal anderhalf jaar door te ontwikkelen voor grootschalige marktadaptatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *