Over ons

Dobberweelde is de naam voor een groep van groene doeners met een voorliefde voor groen in kurk op of met water. Onze doelen is wat ons bindt en ieder draagt vanuit eigen expertise mee aan de coöperatie.

Het team bestaat uit Arnoud Hanenburg (specialist en importeur van kurk) van Pro Suber, Joke Nijkamp (Adviseur waterkwaliteit) van Waterschakel, Marijn van Rossum (bedenker biobased systemen voor o.a. groene daken) van EarthKweek en Tijs van Ruth (specialist watertoepassingen in de stad) van WaterLeider.

PLUS
Sinds de start van Dobberdak en ook bij het opzetten en monitoren van het experimentendak bij Kleinpolderplein Rotterdam is Liesbeth Verhoeven van Helkantplant nauw betrokken.
+ De naam Dobberdak is bedacht door Joep Klabbers. Architect en mede-oprichter van de dakendagen.
+ Studenten van Industrieel Product Ontwerpen (Hogeschool Rotterdam) “De Dobjes” bedachten de hexagon bakken die de basis zullen vormen voor de doorontwikkeling van Dobberdak.
+ Erik Hobijn met zijn team van  gevouwenoevers.nl die aquatisch-mycelium ontwikkelen

Als je ons wilt bereiken voor meer informatie over de huidige en komende toepassingen van Dobberweelde: Dobberdak en Dobbertuin, dan kan dat via het algemene formulier.

De dobbers bereik je via de bedrijfssite of Linkedin


Marijn van Rossum: Linkedin
Website: Earth Kweek

Arnoud Hanenburg: Linkedin
Website: Pro Suber

Tijs van Ruth: Linkedin
Website: WaterLeider

Joke Nijburg: Linkedin
Website: Waterschakel